|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Kara Poszechny cyckonosz

Liczba postów: 9843 Age: 21 Skąd (Gildia): Skąd tylko zechcę... ID: 85 Rasa i klasa : Anioł, Druid Registration date: 09/03/2008
Character sheet Ostrzeżenia:
   (1/10)
 | Temat: Team Fortress 2 za darmo Pią Cze 24, 2011 12:35 pm | |
| Klik Co tu dużo mówić gra jest F2P i może teraz w nią grać każdy, ogólnie polecam zapoznać się z topiciem i instalować, chętnie z wami pogram a i moze jakiś przedmiot dam którego nie macie możliwości zdobyć, a Ja mam^^ _________________ Niech boli ich, zobaczą jak to jest cierpieć dzięki Tobie. Niech docenią brak Ciebie.
|
|
 | |
Krige Głos Zachodu

Liczba postów: 745 Age: 23 Skąd (Gildia): SK ID: 1109 Rasa i klasa : druid zielarz Registration date: 25/08/2009
   (5/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Pią Cze 24, 2011 10:43 pm | |
| znam to ze słyszenia, może jakieś krótkie objaśnienie gry i zasad? |
|
 | |
Kara Poszechny cyckonosz

Liczba postów: 9843 Age: 21 Skąd (Gildia): Skąd tylko zechcę... ID: 85 Rasa i klasa : Anioł, Druid Registration date: 09/03/2008
   (1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Pią Cze 24, 2011 11:26 pm | |
| Bierzesz broń i strzelasz, to prosty FPS, łatwy do ogarnięcia, teraz przeżywa prawdziwe oblężenie ludzi od kiedy jest F2P, dokładniej go mogę opisać po sesji. _________________ Niech boli ich, zobaczą jak to jest cierpieć dzięki Tobie. Niech docenią brak Ciebie.
|
|
 | |
Chali BOT

Liczba postów: 685 Age: 20 Skąd (Gildia): ZM, PP, JAiF.. Bozonowi Atakersi 2000.. I jeszcze wiele, aktualnie BRAK. ID: 4423 Rasa i klasa : Człowiek, Paladyn Registration date: 02/02/2010
   (1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Sob Cze 25, 2011 1:03 pm | |
| Tak sensowniej i bardziej opisowo: drużynowy FPS z dużym nastawieniem na rozwałkę, ale na niektórych serwerach można spotkać się z próbami wykorzystywania jakichkolwiek strategii. :o Dziewięć zróżnicowanych klas o różnorodnych specjalnościach, od typowego tanka - heaviego z minigun'em, przez aoe dpsy w postaci demomana - grenadiera i soldiera z bazooką, close range dps w postaci pyromana, szybkich "dive, hit, run" z szotkami - scout.. Oczywiście support też jest (medyk, inżynier), snajper też jest, spy działający jako assasin też jest. Takie bardzo "MMO" klasy, więc szybko byś ogarnął, prosty podział: tank/caster dps/close range dps/scout/healer/support/assasin. Trochę wprawy trzeba jednak w tym mieć. Jeśli chodzi o cele rozgrywki - klasyczne team deathmatch, CTF, capture point, drużynowy king of the hill z 1 cap. pointem, do tego już bardziej TF'owy payload - eskortowanie wagonika z wielką bombą do bazy przeciwnika/obrona przed tym. Też zróżnicowane. Aktualnie serwery są oblężone, ale to nawet dobrze. Dużą grupę stanowią "nowi", więc nie miałbyś problemu z wskoczeniem w grę i rozpoczęciem rozwałki - wymaga to tylko trochę doświadczenia w FPSach i dobrego czasu reakcji. Swoją drogą, Kara, masz jakąś niepotrzebną Natashę?  _________________ Jestem Chomikiem!
|
|
 | |
Krige Głos Zachodu

Liczba postów: 745 Age: 23 Skąd (Gildia): SK ID: 1109 Rasa i klasa : druid zielarz Registration date: 25/08/2009
   (5/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Sob Cze 25, 2011 4:59 pm | |
| a co to te "mógłbym oddać itemy" ? ;p można się wymieniać sprzętem czy jak? |
|
 | |
Chali BOT

Liczba postów: 685 Age: 20 Skąd (Gildia): ZM, PP, JAiF.. Bozonowi Atakersi 2000.. I jeszcze wiele, aktualnie BRAK. ID: 4423 Rasa i klasa : Człowiek, Paladyn Registration date: 02/02/2010
   (1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Sob Cze 25, 2011 5:47 pm | |
| No tak - w trakcie gry dropią lub za achievementy dostaje się przedmioty - inne bronie, o innych parametrach (nie zawsze lepszych, co więcej - np. dając podatność na podpalenie czy dłuższy czas rozkręcania miniguna) bądź nawet inne typy broni (np. zamiast wyrzutni pocisków-min dla demomana tarcza dająca możliwość szarży, w trakcie której pierwszy strzał/cios bronią melee będzie krytyczny <tak, są krytki ;o>). Konta free nie mogą handlować, mogą tylko dostawać gifty ew. zdobyć dane przedmioty z dropu, ew. drogą craftu (mało dochodowy interes, bardzo ograniczony i nieopłacalny, imo). _________________ Jestem Chomikiem!
|
|
 | |
Kara Poszechny cyckonosz

(1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Sob Cze 25, 2011 8:23 pm | |
| Chali większość rzeczy mam po 1 sztuce, ale jak mi dropnie natasza to od razu Ci rzucę. Co do tych intemów Krige to są różne wariacje na temat podstawowych broni, +25% do obrażeń ale -60% do pojemności dla magazynka w wypadku pistoletu ot taki przykład, ogólnie większość intemów jest wyważona i są to fajne zamienniki, Ja na ten przykład u żołnierza używam trąbki do defa ostatnio zamiast strzelby. A dziś grałem trochę z karłem i wcale nie był najgorszy bo widać że jest BARDZO dużo nowych graczy, dlatego tym bardziej zachęcam. A co do krytyków na większości serwerów są one wyłączone i można je uzyskać korzystając z odpowiednich broni/przedmiotów. Co zaś do kraftu to wcale nie jest on najgorszy Chali czasem lepiej coś zrobić samemu niż wymieniać, a że darmówki nie mogą handlować to niech lepiej crafcą. _________________ Niech boli ich, zobaczą jak to jest cierpieć dzięki Tobie. Niech docenią brak Ciebie.
|
|
 | |
Kathalia, Biała Pani Głos Wiedzy

Liczba postów: 1372 Age: 23 Skąd (Gildia): ^^ ID: 3602 Rasa i klasa : Matka, żona i... druidka Registration date: 26/09/2008
   (0/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Nie Cze 26, 2011 8:23 pm | |
| Ściągnęłam. Zobaczę co to. |
|
 | |
Kais Głos Południa

Liczba postów: 873 Age: 24 Skąd (Gildia): Łódź ID: 1793 Rasa i klasa : Człek, Kapeć Registration date: 15/02/2010
   (2/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Pon Cze 27, 2011 9:55 am | |
| Dodaj również codzienne updaty na steamie, często po kilkadziesiąt mega, upierdliwe jak komar o 3 nad ranem ;P. Ale gra się świetnie  . Poza tym, że nie mam go już od pół roku na kompie :] |
|
 | |
Chali BOT

(1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Pon Cze 27, 2011 1:31 pm | |
| Ostatnio tylko co tydzień, Kais.  _________________ Jestem Chomikiem!
|
|
 | |
Kara Poszechny cyckonosz

(1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Pon Cze 27, 2011 4:17 pm | |
| Ale to oznacza że pracują nad grą i robią to regularnie^^ Mój nick na Steamie: Łoł _________________ Niech boli ich, zobaczą jak to jest cierpieć dzięki Tobie. Niech docenią brak Ciebie.
|
|
 | |
Kathalia, Biała Pani Głos Wiedzy

Liczba postów: 1372 Age: 23 Skąd (Gildia): ^^ ID: 3602 Rasa i klasa : Matka, żona i... druidka Registration date: 26/09/2008
   (0/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Pon Cze 27, 2011 10:47 pm | |
| Gra mi się spodobała  Fajnie jest sobie tak postrzelać  |
|
 | |
Kara Poszechny cyckonosz

(1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Pon Cze 27, 2011 11:30 pm | |
| Ja mam w to rozegrane 430h albo i wiecej nie wiem od kiedy jest licznik godzin  więc gram w miarę często i można mnie często dorwać, więc jak będziecie potrzebowali kogoś to jestem, Chali ma około 30 h więc i on w to gra^^. Kath dziś około 3H wyrobiła a mój Karzeł prawie 5.... _________________ Niech boli ich, zobaczą jak to jest cierpieć dzięki Tobie. Niech docenią brak Ciebie.
|
|
 | |
Krige Głos Zachodu

(5/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Wto Cze 28, 2011 8:53 am | |
| ja ściągnę na innym necie to, bo na tym bezprzewodowcu to strach cokolwiek odpalać;d |
|
 | |
Krige Głos Zachodu

(5/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Wto Cze 28, 2011 10:08 am | |
| znaczy że żeby ściągnąć TF2 muszę zainstalować steama..? >> |
|
 | |
Kara Poszechny cyckonosz

(1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Wto Cze 28, 2011 10:56 am | |
| Tak, ale i steam jest za darmo _________________ Niech boli ich, zobaczą jak to jest cierpieć dzięki Tobie. Niech docenią brak Ciebie.
|
|
 | |
Krige Głos Zachodu

(5/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Wto Cze 28, 2011 3:34 pm | |
| nie lubię steama, no i 10 giga... poczekam trochę zanim ściągnę xD
|
|
 | |
Chali BOT

(1/10)
 | Temat: Re: Team Fortress 2 za darmo Sro Cze 29, 2011 9:07 pm | |
| Kara, nie potrafię grać w TFa jakoś długo pod rząd, ale nie ma tygodnia, bym nie spędził dwóch godzinek.  _________________ Jestem Chomikiem!
|
|
 | |
|